Barbecue senioren op zaterdag 23 september 2017
 
Beste leden,
 
 om het nieuwe seizoen gelijk goed te beginnen organiseren we op zaterdag 23 september 2017 een BBQ. We horen graag of en zo ja, met hoeveel jullie komen. Aanmelden vr 9 september!
 
Mochten er nog speciale dieetwensen zijn, horen we dat uiteraard ook graag.
Tot op de eerste speelavond!
 
Klik hier voor de uitnodiging:
 
 
================================================== 
 

Clinic/demo van landskampioen VELO Badminton voor de jeugd op 29 januari 2017 in Vlissingen
 
Wanneer: zondag 29 januari 2017 (middag 14-17 uur)
Waar: Vlissingen

 
 
Op zondag 29 januari 2017 wordt een clinic/demo georganiseerd in Vlissingen door landskampioen VELO Badminton uit Wateringen. Deze clinic is bedoeld voor de jeugd bij badmintonclubs in Zeeland. Daarnaast zal bij deze clinic meer info volgen over de 5 Zeeuwse jeugd Grand Prix toernooien in 2017!
 
Het doel van de clinic is om iets extra's te bieden voor de reeds spelende jeugdige badmintonners bij de verenigingen en hen te blijven boeien voor de badmintonsport. De reeds actieve jeugdleden zijn de beste ambassadeur van de verenigingen en het badminton. Een unieke ervaring als ze deze doorvertellen aan hun vriendjes en vriendinnetjes. Dat kan mogelijk weer nieuwe jeugdleden opleveren voor de vereniging.
 
Voor de jeugdleden die zich aangemeld hebben om mee te gaan: vertrek is om 13.00 uur bij het Omnium. Neem je sportkleding en racket mee. Locatie is Sporthal Baskensburg in Vlissingen.
 
 
======================================================
 

Training voor senioren van 't Pluumpje 

 

1x per maand is er een training voor de senioren die door Eric gegeven zal worden. Deze training is elke eerste woensdag van de maand en start dus 5 oktober 2016. Van 20.45-21.30 uur is er training voor de recreanten en van 21.30-22.15 uur is er training voor de competitiespelers/gevorderden. In ieder geval voor dit seizoen zijn deze trainingen kosteloos. Afhankelijk van de animo, zullen een paar banen op de eerste woensdag van de maand gereserveerd zijn voor de training. Vooraf aanmelden is niet nodig.