De wekelijkse speelavond van BC 't Pluumpje is op woensdag. In onze hal in het Omnium in Goes zijn
7 badmintonvelden beschikbaar. De jeugd speelt van 19.00 tot 20.30 uur. Zij worden altijd begeleid en getraind onder toezicht van een trainer en één of meerdere begeleiders. Meer informatie over de jeugdtraining is te vinden onder "Jeugd" waarna doorgeklikt kan worden naar "Trainingsavond."

Senioren
De senioren spelen van 20.30 tot 22.30 uur volgens het zogeheten roulatiesysteem. Men vormt geheel naar eigen keuze een viertal (= dubbelspel of mix) of tweetal (= enkelspel) en speelt vervolgens één set. Na één gespeelde set verlaat men de baan en vormt met andere speelpartners een nieuw vier- of tweetal. Omdat niet alle sets op de verschillende banen gelijktijdig afgelopen zijn, wordt een roulatie gecreeërd zodat iedereen steeds met andere spelers badmintont.

Training
Voor alle senioren is het mogelijk om training bij Eric Noordhoek te vragen. Bijvoorbeeld nieuwe leden kunnen gedurende hun eerste weken bij de club meer over de spelregels of de basisslagen leren.
Daarnaast kunnen ook competitiespelers aangeven behoefte te hebben aan extra training. Geef dus zelf aan als je training bij Eric wilt volgen!

Thuiswedstrijden
Het kan gebeuren dat één of meerdere competitieteams op woensdagavond thuiswedstrijden spelen. Per team worden dan 2 banen gebruikt. Alle overige banen zijn beschikbaar voor de andere senioren.

Na afloop
Aan het einde van de speelavond is het zeker aan te raden om gezellig samen nog wat te blijven drinken op het centrale Horecaplein van het Omnium.