Badmintonclub 't Pluumpje uit Goes is een recreatieve vereniging waarbij het onderlinge contact en het gezellig ongedwongen sporten een belangrijke rol spelen. In 2010 bestond de vereniging alweer 40 jaar. Al die tijd is de doelstelling van de vereniging (recreatief badmintonnen in een omgeving waar spelers van elk niveau zich thuis voelen) overeind gebleven. Maar naast recreatief spelen bestaat er ook de mogelijkheid om competitie te spelen op regionaal en landelijk niveau.

De vereniging staat open voor iedereen die badminton leuk vindt, zowel voor beginners als voor echte cracks. Binnen onze club hebben we een aparte jeugdafdeling. Bij de senioren spelen we met (jong) volwassenen in leeftijd variŰrend van 16 tot ruim 70 jaar. Voor velen is de woensdagavond een plezierige onderbreking van de drukke dagelijkse werkzaamheden.

Wellicht wilt u of uw kind eerst eens de sfeer proeven. Ge´nteresseerden kunnen langskomen op woensdagavond en zich melden bij de trainer of één van zijn begeleiders. Zij kunnen eventuele vragen beantwoorden. Er kan kosteloos 1 maand worden meegespeeld op de badmintonvelden van het Omnium te Goes. Dus woont u in de buurt en hebt u zin in wat beweging, kom zeker eens langs!

Klik op onderstaande link voor het infoboekje van de club boordevol handige informatie.

Informatieboekje 2015-2016 website.pdf