Vier keer per jaar verschijnt ons informatieve clubblad met de aanstekelijke naam De Pluumer. Het clubblad staat altijd boordevol actuele nieuwtjes, info over de gespeelde competitiewedstrijden, bezochte toernooien, enz. Ook enkele vaste rubrieken zoals: Warming up, Binnen de lijnen, De veer en (speciaal voor de jeugd) Shuttle Talk bieden interessante informatie.

Uiteraard kan ieder lid informatie voor de Pluumer aanleveren door de redactie tijdig van kopij te voorzien. Ook minder serieuze zaken, advertenties, mededelingen, oproepen, e.d. zijn welkom. Op korte termijn is 't Pluumpje van plan het clubblad ook via de site te laten verschijnen.

Sponsors
Clubblad De Pluumer biedt sponsors de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertentie.
Hiervoor zijn er twee advertentie formaten beschikbaar, namelijk A5 en A6. De tarieven kunt u per mail aanvragen bij de penningmeester (janvano@zeelandnet.nl).

De sponsors worden tevens vermeld op de www.pluumpje.nl met daarbij een directe link naar de site van de sponsor.

De redactie van De Pluumer ziet ieders bijdrage met veel belangstelling tegemoet!

Redactie clubblad De Pluumer
Corrie Paauwe